3 programma's voor bedrijvenHet complete programma; Standaard, Speciaal en VIP
Aan dit gedeelte van de website wordt nog gewerkt. Het programma is vanaf oktober 2019 beschikbaar.

Kantoren moeten er representatief ingericht uitzien. Er wordt kapitalen besteedt aan logo, huisstijl en andere communicatiemiddelen. En ondertussen wordt er vaak minder gekeken naar de uitstraling van de medewerkers zelf. Terwijl je daar zaken mee doet, niet met het kantoor of het logo.

Ben jij werkzaam als ‘het gezicht’ van een bedrijf? Of heb je een baan met een ‘representatieve’ functie? Hoe kleed je je dan? Kun je ‘gewoon jezelf’ zijn of zijn er andere verwachtingen? Hoe ben je representatief én ‘gewoon jezelf’? Dat kan ook en daar kan ík je bij helpen.
Speciaal voor jouw representatieve functie is dit programma bedoeld. Er is keus uit een Standaard, een Speciaal en een VIP programma.

We werken met een vaste groep, het vaakst met de hele groep, maar ook in tweetallen en in kleine groepjes. We doen het vooral samen, een beetje van jou en een beetje van mij. We werken met verschillende werkvormen. Je krijgt ook opdrachten mee voor thuis en op je werk. Het is een heel interactief programma waarin je inzicht gaat krijgen in eerste indruk, uitstraling en vooral jouw eerste indruk en uitstraling en hoe je daar zelf invloed op hebt. Het houdt in alle opzichten meer in dan je misschien denkt.

Aan het eind van de training weet je hoe je prettig jezelf én tegelijk representatief op je werk kunt zijn. En nog een heleboel meer………