Voor bedrijven

Allereerst houd ik van mensen, veel verschillende mensen, heb graag mensen om mij heen. Ook vind ik het leuk om naar mensen te kijken, te luisteren, verschillen in mensen in alles, lopen en bewegingen en overeenkomsten in mensen in houding en uitstraling…

Hieruit komt het voort dat ik graag met groepen mensen werk. Ik richt me in dit onderdeel van mijn werk als styliste met name op teams en afdelingen van bedrijven en organisaties. Samen zorgen we voor een persoonlijke uitstraling die aan de buitenkant laat zien dat het klopt met de binnenkant. Hierdoor voelen medewerkers zich prettig en op een positieve manier betrokken en verbonden met het bedrijf en dat levert voordeel op in het werk en automatisch ook privé.

Wil je hier graag meer over weten? Kijk dan ook op de andere pagina’s of mail me! Je ontvangt dan meer informatie. Je kunt natuurlijk ook bellen, dan maken we meteen een afspraak!