Prijzen

prijzen

2020 AANBIEDING

Van 02-02-2020 tot 20-02-2020; 59 EUR PP

Dat is 20 euro korting p.p. !!! (geldig bij 2 personen) 

Spelregels;

Afspraak maken en betalen voor 20-02-2020.

Jouw kleur en stijladvies moet plaatsvinden op uiterlijk 20-05-2020.

VOL=VOL

Persoonlijk Kleur- en Stijladvies vanaf 79 euro pp 

Voor een stijladviesgesprek hebben we ongeveer anderhalf uur nodig. Dit is een één op één gesprek, of eventueel met twee, dan hebben we uiteraard meer tijd nodig. Na afloop heb je in beeld welke stijlen bij jou passen en met welke kleuren jij het best tot je recht komt.  Een stijladvies gesprek is nodig voordat we kunnen gaan shoppen.

Kom samen, we maken er een leuke ‘workshop’ van. Je gaat naar huis met tips en adviezen voor jouw persoonlijke kleur en stijl.

Garderobeplanning 99 euro pp 

Na afloop (ongeveer anderhalf uur) heb je een overzichtelijk opgeruimde en ingerichte kledingkast. Dat scheelt ’s ochtends veel tijd!

Personal shopper 169 euro pp

Ter voorbereiding ga ik ‘voorshoppen’. Daarna gaan we samen (ongeveer twee tot tweeënhalf uur) gericht op stap. We bezoeken een aantal winkels waar ik voor jou een aantal goede en passende kledingstukken heb gevonden. Uiteraard bespreken we van tevoren met een lekker kopje koffie of thee wat we gaan aanschaffen. Aan een personal shop dagje gaat altijd een persoonlijk kleur- en stijladvies vooraf. Ik moet immers wel weten wie je bent en welke kleur en stijl er bij jou past.

Kleurbeleving vanaf 15 euro pp
De avond is op maat en om er een geslaagde interactieve avond van te maken verwachten we minimaal 6 personen. Aan een (persoonlijk) kleur -en stijladvies komen we deze avond niet toe.

Stijlen en shoppen vanaf 75 euro pp

Stijlen en shoppen is een mini kleur- en stijladvies (echt mini!), aansluitend bezoeken we drie modezaken . Je krijgt advies tijdens het shoppen.