Persoonlijke adviezen

Kleur- en stijladvies

Waarom een persoonlijk kleur- en stijladvies?

Na een persoonlijk kleur- en stijladvies heb je een duidelijk beeld van welke kleuren en kledingstijl(en) bij jou horen. Dat helpt je keuzes maken bij het aanschaffen van nieuwe kleding. Je ziet in de winkels sneller wat er bij jou hoort, je hebt minder miskopen en een beter aansluitende garderobe. Vaak kun je ook makkelijker combineren. Mensen om je heen zullen dat ook zien. Je hoort niet meer dat je een ‘leuk jurkje’ aan hebt, maar ‘dat het jurkje jou zo goed staat’. Dat maakt het grote verschil!

We gaan samen aan de slag

We gaan samen op zoek naar de beste kleuren voor jou, maar vooral jij gaat aan de slag. Het is actief en interactief. Welke kleuren heb je al, welke kleuren wil je aanvullen en hoe sluit dat aan bij wat je al hebt? Vaak zijn de kleuren in jouw kast gewoon goed, we gaan juist op zoek naar aanvullingen en leuke bijzondere combinaties. Net dat stapje zetten dat je alleen en zelf niet gaat zetten, daar ga ik je mee helpen.

Door het afnemen van een interview komen we tot jouw persoonlijke kledingstijl. We maken er een leuk gesprek van waarin verschillende vragen aan bod komen. ‘Wat ga jij kopen als je morgen 1000 euro krijgt om kleding aan te schaffen?’. Dat is leuk om over na te denken….. Ook wil ik een paar kledingsetjes van je zien. Hiermee laat je ‘zien wat je in het interview vertelt’. Dat maakt het plaatje voor mij compleet.

Persoonlijke adviezen personal shoppen

Garderobeplanning

Jouw kast is te vol? Onoverzichtelijk? Teveel tijd nodig om ’s ochtends een keus te maken? Je weet eigenlijk niet meer precies wat er in je kast hangt? Er hangen wel 3 verschillende  maten in je kast? Je komt kledingstukken tegen die je niet meer herkent? Kledingstukken die je eigenlijk niet meer draagt? Herken je één van deze problemen? Dan kan ik je helpen!

We gaan samen gestructureerd en efficiënt je kast door. We zoeken uit en delen op een voor jou logische manier je kast terug in. Als we klaar zijn heb je ruimte, overzicht én kun je ’s ochtends makkelijk en sneller kiezen wat je die dag aantrekt. Je zult ook versteld staan van de vele combinaties die je dan kunt maken. Handige bijkomstigheid; je hebt meteen in beeld wat je mist. Je kunt hierna dus heel gericht gaan shoppen.

Persoonlijke adviezen garderobeplanning

Personal shoppen

Winkel in winkel uit en na een vermoeiende ochtend thuis komen zonder aankopen? Herken je dit?

Dat is jammer van je tijd. We kunnen ook samen gaan shoppen. Dan neem ik je mee naar ongeveer 3 winkels waarvan ik weet dat je daar kunt kopen wat jij echt graag gaat dragen. Dat weet ik omdat ik al het voorwerk al heb gedaan. Je krijgt advies over wat je kunt aanschaffen en ook hoe je je nieuwe aankopen het best kunt combineren. Het belangrijkst is dat je aangeschafte kleding echt bij jou past; qua kleur en qua stijl. En dat maakt dat je het met veel plezier zal dragen.

Laat mij jouw personal shopper zijn en maak een afspraak!